Zoek je een heldere koers en meer energie in je werk, wetenschapper? Of wil je strategischer communiceren?

Doe mee aan “Start 2024 Sterk” – Individueel coaching-programma voor vrouwelijke leiders in wetenschap.

Kijk snel hier naar het aantrekkelijke aanbod en reageer uiterlijk 15 december om in januari te kunnen starten.

Ben jij een wetenschapper die op zoek is naar meer helderheid en richting in je carrière? Voel je je soms overweldigd door de eindeloze mogelijkheden en keuzes die je moet maken? Of merk je dat je vastzit aan aannames en gedrag, waardoor je niet zo snel vooruit komt als je wilt?

Als loopbaancoach voor wetenschappers – sinds 1993! – begrijp ik je uitdagingen. Ik help je helderheid te krijgen in wat je zoekt. En ik help je hoe je dat vindt. Ook al zie je misschien op tegen solliciteren.

Daarnaast kan ik je helpen om meer energie over te houden voor de dingen die echt belangrijk zijn. Het is begrijpelijk als het werk haast chronisch op je drukt, maar dat moet en kan anders. Ik help je om het je gemakkelijker te maken om succes te hebben in je prioriteiten. En om van binnenuit je milder te verhouden naar de rest. Ik help je graag om te durven wat nu niet lukt en beter te slagen in wat je juist graag voor elkaar wilt krijgen.

Tot slot kan ik je helpen om strategischer te communiceren. Misschien ben je nog niet zo lang in een nieuwe rol en heb je een sparring partner nodig om ondanks onzekerheden en ongeschreven regels leiding te geven en podium te vinden voor je ideeën.

Je keuzes doen ertoe.

Wat wil je anders zien worden?

Mail of bel om te kijken of we een klick hebben.

Laten we kennismaken.

Eerdere cliënten hebben aangegeven…

  • Mijn stresslevel is in 6 weken gezakt van 80% naar 20%.
  • Ik voelde me steeds bang dat ik niet goed genoeg zou zijn voor mijn nieuwe baan. Maar nu had ik mijn zelfvertrouwen terug ruim voordat ik begon. Nu geniet ik van dit nieuwe werk, de collega’s en van mijn expertise
  • Eerst werd ik genegeerd door collega’s vanwege mijn korte lontje. Maar nu word ik weer meegevraagd voor de koffie-pauzes.

Maak hier een afspraak