Over Jeanet

Wetenschapper, hoogleraar, decaan, voel je je soms overweldigd door de uitdagingen van je nieuwe leidinggevende rol binnen de wetenschappelijke wereld? Of ben je al langer actief als hoogleraar en streef je naar het behoud van je plezier en zelfvertrouwen te midden van veranderende verantwoordelijkheden en werkculturen? Als jij impact wilt maken en zowel je vakgebied als de maatschappij wilt verbeteren, moet je eerst goed voor jezelf zorgen en effectief omgaan met een gebrek aan steun.

Mijn naam is Jeanet Elders, Loopbaancoach voor vrouwelijke wetenschappers in een leidinggevende rol. Met 30 jaar ervaring in coaching en begeleiding, help ik vrouwelijke wetenschappers om stevig te staan, een cultuur van hun team te bouwen, hun visie helder te krijgen en zelfverzekerd te communiceren. Ik begrijp de unieke uitdagingen waarmee je te maken hebt en bied op maat gemaakte ondersteuning om jouw leiderschapsvaardigheden te versterken.

Ik leer je graag hoe we gemakkelijker omgaan met moeites. Je brein kun je daarvoor creatief en mild inschakelen. Mijn cliƫnten vinden meer rust, vrijheid en ruimte in hun denken en doen.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik gezien hoe belangrijk het is om een betrouwbare sparringpartner te hebben. Of je nu wilt werken aan je zelfvertrouwen, meer rust in je hoofd wilt vinden, of je communicatievaardigheden wilt verbeteren, ik ben hier om je te helpen je doelen te bereiken en een blijvende impact te maken in je vakgebied en je team.

Laten we samen sparren en ontdekken wat jouw ambities zijn, wat er al goed gaat in je werk en waar je nog meer van wilt. Investeer in je leiderschap, je voldoening en je veerkracht. Maak 2024 jouw jaar van groei en succes!

Bel:06-16744045 of mail:coach@eldersloopbaan.nl