‘Begin met EEN AANTREKKELIJK BEELD’

 

Na de vakantie hink je misschien nog op twee benen: je ene been staat nog ontspannen in vakantietempo en je andere been is al bereid om te sprinten in werktempo.

In de workshop Begin met EEN AANTREKKELIJK BEELD werk je op een ontspannen en creatieve manier aan je eigen grotere plaatje van je werk, je leven. Wat ligt er nu eigenlijk op je hart; waar zou je onbewust graag aan toe komen? En ... hoe sluit dat grotere plaatje aan bij waar je nu staat?

Aan het einde van de workshop heb je concrete stappen om je eigen blije toekomstbeeld uit te werken.


Visieboard

Een persoonlijk visieboard is een van de gemakkelijkste manieren om je aandacht bij de dingen te houden waarvan je echt wilt dat ze sterker worden in je leven. En het is ook heel erg leuk om te maken! Onder onze begeleiding maak je jouw visieboard. Hiermee geef je op een positieve en relaxte manier aandacht aan je eigen grotere plaatje, waardoor dit nog wat helderder en echter wordt. In een klein groepje inspireren we ook elkaar hierbij.

 

Je Visieboard en je huidige realiteit

Voordat je met je visieboard naar huis gaat, kijken we hoe het beeld dat je vorm hebt gegeven, aansluit bij je huidige situatie. En vandaaruit kijk je wat je zou willen en kunnen doen om dat beeld in binnen je huidige situatie meer en meer vorm te geven.

Aan het einde van de workshop heb je kleine aantrekkelijke acties bedacht die je de komende tijd wilt doen, om meer en meer te werken en leven vanuit wat bij jou past. Hoe heerlijk is dat?!

 

Voor wie?

De workshop is voor iedereen die meer wil gaan doen wat bij haar past, in werk of anders. We werken met groepen van 4 tot 6 personen.

 

Wanneer en waar?

De workshop 'Begin met EEN AANTREKKELIJK BEELD' wordt binnenkort weer gepland.

Wil je daar liever niet op wachten? Mail naar coach@eldersloopbaan.nl en we maken een individuele afspraak.

 

Werk dat bij je hart past is een samenwerking van Jeanet Elders en Stephanie Blom. Maak kennis met Werk dat bij je hart past op Facebook https://www.facebook.com/WerkDatBijJeHartPast en Like ons.

Online kennis met ons maken kan via onze LinkedIn-profielen

http://nl.linkedin.com/in/jeanetelders en nl.linkedin.com/in/stephanieblom