Coaching voor succes met hart en verstand

Verlang jij ernaar om meer in de flow te komen? Om echt te genieten van je werk en het resultaat? Om beter om te gaan met stress? Om goed van jezelf te weten waar je energie van krijgt, waar je blij van wordt, zodat je daarop kunt focussen?


Wil jij jezelf meer profileren, jezelf laten zien en zichtbaarder worden? Met al je expertise en talenten? Op een authentieke en ontspannen manier, zoals het bij jou past? Zodat anderen weten en zien wie jij werkelijk bent en wat jij in je mars hebt?


Wil je effectiever zijn in je communicatie en in wat je bereikt? Zodat het samenwerken met diverse mensen gemakkelijker gaat en je onbewust bekwaam wordt in het toepassen van verschillende communicatiestijlen?


Mijn naam is Jeanet Elders.
Het is mijn missie om jou in je kracht te zetten en om jouw verlangen naar wat je écht wilt, te versterken.

Een terugkerend thema in mijn coachpraktijk is: hoe kun je jezelf zijn (authentiek) en tegelijkertijd in je werk effectief zijn? Ook in onderdelen die nu lastig gaan.
Mijn antwoord is door eerst beter te verbinden met jezelf. De wijze waarop ik dat doe, verschilt per persoon. Bij de een is het belangrijk om situaties te ervaren, te beleven (denk aan rollenspel), de ander dient echt in beweging te komen (wandelen, buiten), de volgende heeft een voorkeur voor een dialoog en weer een ander krijgt inzicht door systemisch werk.

Mensenwerk is maatwerk. Ik coach jou op authentieke wijze, ik kan niet anders. Niet confronterend, wel betrokken, mild en praktisch. Ik support jou, zoals een goede coach betaamt.

Praktische informatie:
Individueel coachpakket
Het resultaat van een individueel coachtraject is dat je beter kunt verbinden met jezelf zodat er rust & ruimte in je hoofd ontstaat om op authentieke wijze jouw expertise uit te bouwen. Door bewust te worden van wie je bent, wat je wilt en kunt en wat voor jou goed werkt, neem ik samen met jou de praktische stappen om jouw ontwikkeldoel te behalen. Zodat je er iedere dag profijt van hebt en met meer plezier en resultaat je werk doet.

Een individueel coachpakket bestaat uit:
  • 5 individuele gesprekken
  • mp3’s met oefeningen
  • ervaringsoefeningen
  • intakegesprek
  • nagesprek na 3 maanden
  • Locatie is in regio Utrecht, in overleg, buiten of binnen of per Skype
  • € 1095 (totaal 7 gesprekken) ex btw

Bonus:

Individuele Talentenworkshop

Klik hier om te bespreken wat jou gaat helpen!
Meest actuele artikelen:

Het is zover...

Aan het begin van de zomer is het zover: mijn website eldersloopbaan.nl gaat dan ververst de lucht in.:p:p Nu al is het zover, dat ik je toestemming opnieuw wil vragen dat ik jouw naam en emailadres bewaar en kan blijven gebruiken om je te...

Lees meer >>